Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir mevki çabucak insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya harbi açılmaktadır.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek ciğerin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesul özel kuruluşlardan rey kabul etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına onat yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına şık türler tercih edilebilir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu konum kontrolör edilmelidir. 

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın katı aralık yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının arama şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz lüks pert vermesi önlenir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin Yangın kapısı istanbul fiyatı doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Demetevler mahallesinde bulunan meslekletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve sarsıntı kabilinden diğer doğal afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page